Бред Пітт веде перемовини про участь у фільмі Тарантіно - ЗМІ

Бред Пітт веде перемовини про участь у фільмі Тарантіно - ЗМІ

Укрінформ
Голлівудський актор Бред Пітт веде перемовини про свою участь в 10-му фільмі кінорежисера Квентіна Тарантіно «Кінокритик» (The Movie Critic).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Проте поточний статус цих перемовин нині невідомий.

Тарантіно зберігає мовчання про «Кінокритика», але, як повідомляється, дія фільму відбувається в південній Каліфорнії у 1970-ті роки, а в центрі уваги - цинічний кінооглядач.

Подейкують, що розпочати роботу над цією стрічкою Тарантіно надихнуло життя Полін Кель, покійної письменниці газети New Yorker і однією із найвпливовіших кінокритикинь свого часу.

Як зазначається, якщо переговори щодо «Кінокритика» будуть успішними, зйомки, ймовірно, розпочнуться в середині цього року або пізніше.

Пітт і Тарантіно раніше вже працювали разом над фільмами «Безславні виродки» 2009 року та «Одного разу… в Голлівуді» 2019 року - стрічка, яка принесла Пітту «Оскар» за найкращу чоловічу роль другого плану.

Читайте також: Бен Аффлек зніматиме трилер для Netflix

Як повідомляв Укрінформ, торік американський актор і кінорежисер Бред Пітт призупинив зйомку свого фільму Apex про гонки Формули 1 на знак солідарності з колегами-страйкувальниками у Голлівуді.

Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-