У Лондоні відбудеться шоу з ШІ-голограмою Елвіса Преслі

У Лондоні відбудеться шоу з ШІ-голограмою Елвіса Преслі

Укрінформ
У листопаді цього року на концерті у Лондоні на сцену повернеться Елвіс Преслі - точніше, голограма «короля рок-н-ролу».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Компанії Layered Reality, яка займається розробкою шоу Elvis Evolution, повідомила, що використовуватиметься штучний інтелект і голографічна проєкція, доповнена реальність та живий театр для відтворення подій із життя знаменитого співака.

Присутні на концерті вирушать у віртуальну подорож від міста Тупело в штаті Міссісіпі, де народився Преслі, до міста Мемфіс, штат Теннесі, та Лас-Вегаса.

Layered Reality уклала угоду з Authentic Brands Group, якій належить маєток Преслі, для розробки Elvis Evolution. Британська компанія отримала доступ до тисяч особистих фотографій та відео співака для створення голограми Преслі.

Засновник і виконавчий директор Layered Reality Ендрю Мак-Гіннес переконаний, що шоу Elvis Evolution сподобається як завзятим шанувальникам, так і тим, хто хоче дізнатися про «короля рок-н-ролу» більше.

Читайте також: ШІ-асистент від Microsoft вже доступний на Android

Крім Лондона шоу покажуть також у Лас-Вегасі, Токіо та Берліні.

Як повідомлялося, на початку грудня під час прощального живого концерту у Нью-Йорку легендарний рок-гурт KISS представив свої цифрові аватари.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-