У Лондоні вкрали нову картину Бенксі

У Лондоні вкрали нову картину Бенксі

Фото, відео
Укрінформ
У п’ятницю в південному Лондоні двоє чоловіків викрали нову картину британського вуличного художника Бенксі через годину після того, як він підтвердив своє авторство.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

Бенксі у п’ятницю підтвердив у Інстаграмі, що картина – дорожній знак «Стоп», на якому намальовані три військові безпілотники – належить йому.

Пізніше близько 12:30 за місцевим часом на перехресті у районі Пекхем, де розташовувався знак, були помічені двоє чоловіків, які швидко знімали новий витвір Бенксі за допомогою болторізів. Після цього один із крадіїв, одягнутий у червону куртку, втік із розмальованим знаком, і це бачили свідки. Повідомляється, що крадії витратили на «операцію» лише хвилину.

Невловимий художник ніяк не прокоментував інцидент, але один із користувачів Інстаграму попередив його, що «знак буде викрадений негайно».

Це не перший випадок із демонтуванням витворів Бенксі. Наприклад, мурал під назвою «Туш до Дня святого Валентина» був демонтований через кілька годин після того, як художник опублікував його світлини у мережі.

Читайте також: У Бородянці презентували систему для збереження робіт Бенксі від вандалів та середовища

Як повідомляв Укрінформ, 14 лютого всесвітньо відомий британський художник Бенксі представив нову мистецьку роботу під назвою «Туш до Дня святого Валентина», яка висвітлює домашнє насильство над жінками.

Фото: Бенксі / Інстаграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-