Український фільм «Абсолютне зло» показали в Словенії

Український фільм «Абсолютне зло» показали в Словенії

Укрінформ
У приміщенні представництва Європейської комісії в Любляні відбувся показ фільму “Абсолютне зло” про злочини російських окупантів.

Про це у Телеграмі повідомив уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, передає Укрінформ. 

“Нещодавно в приміщенні представництва Європейської комісії в Любляні (Словенія) відбулася презентація та показ фільму “Абсолютне зло”. Це — документальний фільм про злочини російських окупантів відомого українського військового кореспондента”, - зазначив Лубінець. 

Під час презентації кореспондент Андрій Цаплієнко розповів, що у створенні фільму допомагали Київський науково-дослідний інститут судових експертиз, Державна прикордонна служба та Офіс омбудсмана. 

Цаплієнко підкреслив, що "Абсолютне зло" не є художнім фільмом. Це — документальна робота, яка фіксує дії агресора, розповідає про конкретні злочини і та їх виконавців.

Читайте також: У Києві презентували документальний фільм «Гра в сліпоту»

В основу фільму лягла інформація, отримана від правоохоронних органів, з особистих джерел, від журналістів-розслідувачів.

Як повідомляв Укрінформ, раніше фільм “Абсолютне зло" показали військовослужбовцям російської армії, які перебувають у полоні.

Фото: uamedia.eu

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-