Співачка Мадонна потрапила до реанімації

Співачка Мадонна потрапила до реанімації

Укрінформ
Американська співачка Мадонна потрапила до реанімації після того, як підхопила серйозну бактеріальну інфекцію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

«У суботу, 24 червня, у Мадонни розвинулася серйозна бактеріальна інфекція, яка призвела до кількох днів перебування у відділенні реанімації. Її стан здоров'я покращується, але вона все ще перебуває під наглядом лікарів. Очікується повне одужання», - заявив менеджер співачки Гі Озері.

Він додав, що на цей момент поставлені «на паузу» всі зобов’язання, зокрема, турне.

«Ми поділимося з вами більш детальною інформацією, щойно її отримаємо, включаючи нову дату початку туру та перенесених концертів», - повідомив Озері.

Зазначається, що 64-річна артистка мала розпочати північноамериканську частину свого світового турне The Celebration, присвячену 40-річчю своєї музичної кар’єри, у Ванкувері, Канада, 15 липня. Виступи також включають два шоу в Madison Square Garden у Нью-Йорку в серпні, а також у Лос-Анджелесі, Маямі, Лас-Вегасі та Чикаго.

Читайте також: У Судані внаслідок збройних сутичок загинула відома співачка

Мадонна (повне ім'я: Мадонна Луїза Вероніка Чикконе) — американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка, активістка благодійних та правозахисних організацій, феміністка. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів. Користується настільки широкою популярністю, що її називають «Королевою поп-музики».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-