Як рятують тварин, що постраждали від підриву Каховської ГЕС

Як рятують тварин, що постраждали від підриву Каховської ГЕС

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський поділився зворушливим відео про порятунок тварин, що постраждали від підриву Каховської ГЕС, і подякував усім, хто бере участь у такій важливій роботі.

Відео викладене у Фейсбуці  глави держави, повідомляє Укрінформ.

"Поки російське зло тероризує та знищує все живе, ми робимо й будемо робити все, щоб врятувати кожне живе створіння", - написав Президент у пості під відеороликом.

Відео: Zelenskiy/Official

Він зазначив, що тисячі й тисячі тварин опинилися у пастці затоплення після знищення Росією дамби й інших споруд Каховської ГЕС, але українці пам'ятають, що таке бути людяними, і рятують усіх живих істот.

"Ми пам'ятаємо, що бути людяним - це дбати не лише одне про одного, а й про всіх живих істот. Ми, українці, рятуємо і захищаємо життя. Дякую всім, хто допомагає!", - написав Зеленський.

Читайте також: Підрив Каховської ГЕС: Євросоюз направив Україні допомогу

Як повідомлялося, вночі 6 червня російські війська підірвали греблю Каховської ГЕС. Затоплено частину Херсона і ще 80 населених пунктів. На правобережжі області організована евакуація людей з небезпечних місць.

Після підриву ГЕС і затоплення величезної території люди почали масово рятувати тварин. У соцмережах публікують зворушливі кадри порятунку тварин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-