Соліст Кіровоградської обласної філармонії записав пісню на фронті

Соліст Кіровоградської обласної філармонії записав пісню на фронті

Відео
Укрінформ
Артист Кіровоградської обласної філармонії Владислав Бурага, який від початку повномасштабного вторгнення воює проти загарбників, записав на фронті пісню «В жовтім полі».

Про це він розповів кореспондентові Укрінформу.

«Коли перебуваємо в більш штабних умовах, є можливість ... відпрацювати свої вокальні вправи у момент, коли я нікому цим не заважатиму. Все для створення музики у мене є у ноутбуці, бо пишу сам і музику, і слова. Це я можу робити в електронному форматі. Але коли руки хочуть згадати струни, то звертаюся до товаришів та беру на деякий час гітару, щоб не загубити навички», - сказав музикант.

Бурага навчався у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка на мистецькому факультеті. У філармонії офіційно почав працювати у 18 років. Зараз йому 24 роки. Від початку повномасштабної війни Бурага служить у 121 окремій бригаді тероборони Кіровоградщини.

Читайте також: У Національній філармонії пройшов концерт «Якщо завтра війна...»

Музикант розповів, що написав за рік чотири твори, але записати та опублікувати вдалося лише пісню «В жовтім полі». Інші також планує записати й оприлюднити за першої ж нагоди.

Владислав Бурага – лауреат всеукраїнських конкурсів. Працює на посаді артиста-вокаліста в академічному театрі музики, пісні й танцю «Зоряни». В репертуарі має авторські та сучасні популярні пісні.

Фото: Владислав Бурага, Інстаграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-