Держкіно назвало кандидатури на посаду керівника Довженко-Центру

Держкіно назвало кандидатури на посаду керівника Довженко-Центру

Укрінформ
Держкіно оприлюднило імена п’яти кандидатів на посаду керівника державного підприємства «Національний центр Олександра Довженка».

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Наразі документи подані від наступних кандидатів: Вікторії Водки, Олени Гончарук, Кирила Жаровського , Олексія Пантелєєва, Сергія Слєпака», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в опублікованих даних про кандидатів відсутня конфіденційна інформація, згідно із законами України «Про захист персональних даних» та «Про інформацію».

«Відповідно до ч. 2 ст. 11 Закону України «Про інформацію» не допускаються збирання, зберігання, використання та поширення … даних про національність, освіту, сімейний стан, релігійні переконання, стан здоров'я, а також адресу, дату і місце народження», - підкреслили у Держкіно.

Читайте також: Подолання кризи навколо Довженко-центру: конкретні кроки

Зазначається, що усі зацікавлені особи до 31 січня 2023 року можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на адресу електронної пошти відомства (info@usfa.gov.ua).

Як повідомляв Укрінформ, конкурс на посаду керівника Довженко-Центру було оголошено 21 грудня 2022 року. Прийом документів від претендентів тривав до 20 січня 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-