У Херсоні на вокзалі відкрили фотовиставку «Разом Незламні»

У Херсоні на вокзалі відкрили фотовиставку «Разом Незламні»

Відео
Укрінформ
У Херсоні на залізничному вокзалі відкрилася фотовиставка «Разом Незламні»

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ. 

«Херсонців та гостей міста зустрічає фотовиставка «Разом Незламні» – її відкрили на залізничному вокзалі. Одинадцять відомих в Україні та світі фотохудожників представили свої роботи. У них вони показали, як живуть та борються українці під час повномасштабної війни: як відновлюють звільнені території, як працюють волонтери, медики, військові та як нашу країну підтримує світ», - йдеться у повідомленні. 

Виставка організована фотоархівом Ukrainian Warchive, її розробили спеціально для Херсона, над реалізацією цієї ідеї почали працювати одразу після звільнення міста від російських загарбників, додав Янушевич. 

«Ідея виставки – через фото показати херсонцям, які довгий час провели в російській окупації, а тепер живуть під постійними ворожими обстрілами, як відроджується та бʼється Україна», - зазначив начальник ОВА. 

Читайте також: У Києві презентували оновлену виставку, присвячену Революції Гідності

Побачити фотовиставку можна щодня з 8:00 до 17:00.

Як повідомлялося, 11 листопада в місто увійшли Збройні сили України, Херсон був звільнений після 256 днів російської окупації.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-