До благодійної акції «Українським дітям – українську книгу» долучилися спортсмени

До благодійної акції «Українським дітям – українську книгу» долучилися спортсмени

Укрінформ
Національний університет фізичного виховання і спорту України передав книги для української молоді за кордоном в рамках акції "Українським дітям – українську книгу".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики в Телеграмі.

"Національний університет фізичного виховання і спорту України передав книги для української молоді, яка вимушено перебуває за кордоном", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у межах акції заплановано забезпечити українською літературою усі олімпійські центри країни, щоб заохотити юних спортсменів читати книжки рідною мовою.

Читайте також: Українська початкова школа на Кіпрі отримала підручники

Також цього тижня маленькі українці, які продовжують навчання в українській початковій школі на Кіпрі «Крила», отримали підручники та художню літературу рідною мовою. Книги у межах благодійної акції «Українським дітям – українську книгу!» вручив школі Надзвичайний і Повноважний Посол України в республіці Кіпр Руслан Німчинський.

Як повідомлялося, благодійна акція "Українським дітям – українську книгу" започаткована Держкомтелерадіо спільно з Офісом Президента та МКІП у березні цього року. Її мета – безкоштовне забезпечення дітей, які були змушені переселитися через війну росії проти України, підручниками, навчальними посібниками, художньою літературою.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-