Чоловік Руслани Писанки назвав причину її смерті та повідомив, де відбудеться похорон

Чоловік Руслани Писанки назвав причину її смерті та повідомив, де відбудеться похорон

Укрінформ
Чоловік покійної ведучої та акторки Руслани Писанки Ігор Ісаков назвав причину її смерті та повідомив, де відбудеться похорон.

Як передає Укрінформ, про це Ісаков написав у Фейсбуці.

Він повідомив, що в акторки була агресивна форма раку. Хвороба була трохи запущена. Писанка боролося з нею, але імунітет не витримав.

“У Русі був рак, на жаль, агресивна форма й трохи запущений. Але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину. На жаль, імунітет не витримав. Отже, на жаль. Смерть й кремація”, - зазначив чоловік актриси.

Бізнесмен розповів, що перше прощання з акторкою відбудеться у місті Кайзерлаутерн, (Німеччина). Час та точне місце чоловік Писанки буде знати в понеділок та повідомить додатково.

Потім, після оформлення всіх паперів, він відвезе прах телеведучої в Київ, де вона буде похована.

Як повідомляв Укрінформ, 19 липня у Німеччині на 57-му році життя померла українська акторка і телеведуча Руслана Писанка.

Руслана Писанка народилися 17 листопада 1965 році у Києві. Навчалась у Державному інституті театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого на факультеті режисури телебачення. Зніматися почала ще під час навчання.

Писанка з 1996 року працювала в телевізійному агентстві “Вікна” режисером інформаційної програми “Вести” і тележурналі “Люди”. Пізніше їй запропонували стати ведучою програми “Погода”, яку вона вела 7 років на телеканалі “Інтер”.

Писанка знімалася в кіно до 2015 року, тоді ж вирішила зробити перерву в кінокар'єрі і зосередитися на роботі в театрі.

Також Писанка була ведучою денного інфотейнмент-шоу "Твій день", що демонструвався з 24 травня 2021 року на телеканалі “1+1”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-