«ZЛО»: в Ірпені знімають фільм про вторгнення росії в Україну

«ZЛО»: в Ірпені знімають фільм про вторгнення росії в Україну

Укрінформ
В Ірпені сьогодні, 17 липня, розпочали зйомку фільму про повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Як передає Укрінформ, про це голова Київської Обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

Стрічка скрадатиметься з трьох частин і матиме промовисту назву “ZЛО”.

"Зі знімальною групою пройшлися одним із найбільш зруйнованих житлових масивів Ірпеня. Пригадав, як вранці 24-го лютого я взяв слухавку і почув на фоні розмови вибухи. Тоді мені повідомили, що по всій лінії кордону відбуваються бойові зіткнення. Сили, які заходили зі сторони білорусі, в декілька разів перевищували наші. О 05:30 я прибув на робоче місце, де перебував до середини березня – це був один важкий довгий день", - зазначив Кулеба.

Він також розповів про візити закордонних делегацій, які відвідують руїни міст Київщини, починаючи з квітня цього року, одразу після звільнення області.

"Зараз Київщина звільнена від рашистів, проте Україна продовжує бій з окупантами. Вірю, що ми переможемо", - наголосив Кулеба.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 11 липня на міжнародній платформі “Моя війна” опубліковано вже понад 3 тисячі історій про війну в Україні. Завдяки вбудованій можливості автоматичного перекладу на інші мови розповіді українців прочитали понад 10 мільйонів людей із 43 країн світу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-