«Океан Ельзи» дасть благодійний концерт у метро на Великдень

«Океан Ельзи» дасть благодійний концерт у метро на Великдень

Укрінформ
У неділю, 24 квітня, на провідних телеканалах країни, де відбувається марафон «Єдині новини», транслюватиметься благодійний концерт «Океану Ельзи» на станції метро «Золоті ворота» під назвою «І все буде добре».

Про це Укрінформу повідомили в 1+1 media.

«Саме київський метрополітен став прихистком для тисяч киян під час обстрілів та бомбардувань нашої столиці. Символічно, що на одній з найкрасивіших станцій метро України та світу улюблений гурт країни виконає пісні, які стали саундтреком життя мільйонів українців», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що отримані кошти будуть спрямовані на допомогу дітям, які постраждали від війни.

Читайте також: Жадан грошову складову Премії Свободи від фундації Франка Ширрмахера передає волонтерам

«Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу. Ми знаємо, що перемога буде за нами і що все буде добре! Дякуємо вам за це безмежно нашим захисникам! Ми також вдячні усьому цивілізованому світу за підтримку. Та разом з тим закликаємо збільшувати допомогу нам, де це критично необхідно. Це все потрібно задля майбутнього дітей, які мають рости в мирному світі, де конкурують ідеї, винаходи, а не панує темна середньовічна груба сила, руїна та вбивча зброя», — зазначив лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

В Україні благодійний концерт «І все буде добре» транслюватимуть телеканали, де виходить марафон «Єдині новини», а саме 1+1, ICTV, UA:Перший, Україна, Інтер, Рада, Україна 24, а також телеканали ТЕТ, 2+2, UA:Культура і всі регіональні канали Суспільного мовника, Індиго, Новий та М1. Серед трансляторів також платформи онлайн-телебачення, зокрема й Київстар ТБ. Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital.

До, під час та після телетрансляції концерту на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду «Твоя опора» для закупівлі медикаментів, виробів медичного призначення та медичного обладнання в лікарні, де надають допомогу пораненим і хворим дітям, вирішення гуманітарних потреб дітей з дитбудинків, шкіл-інтернатів та дітей, що стали тимчасовими переселенцями. Також абоненти передплаченого зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell можуть підтримати збір коштів через СМС. Для цього потрібно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000, і з мобільного рахунку буде відправлено 20 грн.

Читайте також: У Житомирі відбудеться благодійний концерт «Другої Ріки» на підтримку ЗСУ

Ідейними натхненниками благодійного концерту є Святослав Вакарчук з «Океаном Ельзи», компанії 1+1 media та Київстар. Захід реалізується за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, Київської міської державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-