Кожна нова година на європейських радіостанціях розпочинатиметься з української пісні - Ткаченко

Кожна нова година на європейських радіостанціях розпочинатиметься з української пісні - Ткаченко

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики спільно з першою леді Оленою Зеленської організує щогодинну трансляцію українських пісень на європейському радіо.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

«Наша музика є вагомою частиною української культури. Вона завжди була підтримкою духу для кожної людини. А її колорит та етномотиви завойовують все більше поціновувачів у світі. Згадаймо лише минулорічний фурор на Євробаченні. І ось маю чудову новину з цього приводу: спільно з першою леді Оленою Зеленською МКІП організовує щогодинну трансляцію українських пісень на європейському радіо. Впевнений, що це сприятиме ще більшій солідарності з Україною. Попередні домовленості з Європейською спілкою радіомовлення такі: кожна нова година на європейських радіостанціях розпочинатиметься з української пісні», - написав Ткаченко.

Він зазначив, що наразі плей-лист для трансляції формується, тож кожен охочий може запропонувати власний топ-пісень незалежної України. Це можна зробити, за його словами, в коментарях до публікації першої Леді Олени Зеленської у Фейсбуці. Cаме з цих рекомендацій буде сформовано кінцевий список.

Як повідомлялося, у Міністерстві культури та інформаційної політики закликають не поширювати інформацію про переміщення об’єктів культурної спадщини під час війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-