Держмистецтв призупиняє організацію конкурсних процедур

Держмистецтв призупиняє організацію конкурсних процедур

Укрінформ
Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти призупиняє організацію конкурсних процедур на здобуття галузевих премій, їх урочистого вручення та грошових виплат.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держмистецтв.

«У зв’язку з прийняттям Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64 «Про введення воєнного стану в Україні» інформуємо, що до закінчення в державі воєнного стану Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти тимчасово призупиняє питання щодо організації конкурсних процедур на здобуття галузевих премій, їх урочистого вручення та грошових виплат», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вказана інформація стосується всіх мистецьких премій. У першу чергу поки що призупиняється отримання заявок на конкурси на здобуття премій імені Григорія Кочура та Анатолія Шекери у 2022 році.

Як повідомляється, після закінчення воєнного стану одразу ж буде повідомлено про поновлення отримання заявок на вказані премії.

«Доводимо до відома членів всіх Комітетів з присудження премій, які наразі розглядають заявки по преміях, де вже закінчився набір – ваша діяльність не відміняється та не призупиняється. Просимо всіх, які зараз мають змогу розглядати вже отримані заявки, продовжувати свою роботу.

Також шановні лауреати, які вже знають, що отримали премії у 2022 році – ми обов’язково вручимо вам нагороди після Перемоги!», - додають у Держмистецтв.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-