Українські бренди вперше представлені в шоу-румі під час Тижня моди у Нью-Йорку

Українські бренди вперше представлені в шоу-румі під час Тижня моди у Нью-Йорку

Фото
Укрінформ
Чотири українські бренди представлені в шоу-румі під час Тижня моди, що проходить у Нью-Йорку з 10 по 16 вересня.

Про це передає власний кореспондент Укрінформу.

Для спільного просування свого одягу, взуття та аксесуарів під час Тижня моди вони об’єдналися в «Український модний альянс», повідомила керівниця Офісу з розвитку креативних індустрій при Міністерстві культури та інформаційної політики України Уляна Хром'як.

«Український модний альянс» - ініціатива, спрямована на популяризацію української індустрії моди у світі та підвищення обізнаності щодо неї, - сказала вона. - Цього року ми фокусуємося на збільшенні експортних продажів та розширенні географії експорту українських дизайнерів та їхніх брендів».

Читайте також: Сукні, капелюхи і ляльки. 30 українських дизайнерів, які вражали подіуми світу

За її словами, українські бренди 91 Lab, Elena Reva, Foberini та Kachorovska за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Офісу з розвитку креативних індустрій привезли у Нью-Йорк для демонстрації у спеціалізованому шоу-румі на Мангеттені свої зразки. Великі гуртові покупці мають можливість з ними ознайомитися й замовити потрібну кількість.

«Наша мета – комерціалізувати українських дизайнерів, - додала Хром'як. – Ми приїхали у Нью-Йорк не на показ моди, а для того, щоб представити наші зразки безпосереднім потенційним замовникам».

Читайте також: Чернівецький бренд дитячих суконь представить свою колекцію на Міланському тижні моди

Вона зазначила, що серед зразків – жіночі трикотажні вироби, шовкові сукні, сучасні вишиванки, одяг, прикраси.

У Тижні моди у Нью-Йорку беруть участь чотири українські бренди // Фото: Володимир Ільченко, Укрінформ

Нагадаємо: «Український модний альянс» – ініціатива, спрямована на популяризацію української індустрії моди у світі та підвищення обізнаності щодо неї. Він створений у співпраці з UYAVA Fashion Collaboration Platform та програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-