Комедія-квест «Де гроші?» виходить в український кінопрокат 21 жовтня

Комедія-квест «Де гроші?» виходить в український кінопрокат 21 жовтня

Трейлер
Укрінформ
В український кінопрокат 21 жовтня виходить комедія-квест Михайла Хоми "Де гроші?".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

Зазначається, що автори фільму презентували тизер комедії.

“Історію відзняли за 23 дні у Києві та Львові. Одну зі сцен - на легендарному Личаківському цвинтарі у Львові. Крім того, спеціально для стрічки в одному з павільйонів площею 1 650 кв. м на кіностудії імені Довженка побудували інтер’єрні декорації імпровізованого будинку на кілька кімнат, зокрема, й знамениті кімнати-квести, де головні герої шукають гроші”, - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі нагадали, що головні ролі в картині виконали Ада Роговцева, Михайло Хома (DZIDZIO), Сергій Либа та Анна Буткевич.

Читайте також: У Києві знову напали на Dzidzio

За сюжетом фільму піаніст-авантюрист Міша, аби знайти гроші на визволення друга з-під арешту, влаштовується працювати до літньої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші?" цікавить не тільки його. Всі в цьому будинку шукають гроші.

Режисер-постановник - Михайло Хома (DZIDZIO). Продюсери - Анатолій Безух, Діана Юраш. Режисерська співпраця - Тарас Дронь. Сценаристи - Сергій Алімов, Тарас Дронь, Сергій Либа, Павло Остріков, Кирило Тимченко, Діана Юраш. Оператор-постановник - Юрій Король. Художник-постановник - Максим Німенко. Креативний продюсер - Сергій Либа.

Фільм створено DZIDZIOFILM за підтримки Державного агентства з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-