На Луганщині чотири тисячі людей заспівають «Червону руту»

На Луганщині чотири тисячі людей заспівають «Червону руту»

Укрінформ
Українські зірки встановлять на Луганщині рекорд із наймасовішого виконання пісні «Червона рута» під час проведення мегашоу «Ти у мене єдина», що відбудеться 23 серпня в місті Сєвєродонецьк на площі Перемоги.

Про це Укрінформу повідомила співачка, волонтерка та громадська діячка Анжеліка Рудницька, яка є ініціатором заходу, організованого за підтримки Українського культурного фонду і Луганської обласної держадміністрації.

«Я з початку війни працюю у прифронтовій зоні. У Сєвєродонецьку ми вже робили великі святкові акції та рекорди з українським духом. Але такий масштаб став можливим завдяки підтримці Українського культурного фонду. Для усієї команди - це неабиякий виклик: за два тижні зробити велику акцію. Але ми творимо з натхненням і любов’ю. Сподіваюся, наш подарунок до Дня Незалежності України буде яскравим і незабутнім», - сказала Рудницька.

За її словами, родзинкою свята буде встановлення національного рекорду з наймасовішого виконання пісні «Червона рута», у якому, як очікують організатори, братимуть участь близько 4 тисяч осіб.

Читайте також: СФУЖО оприлюднила нові відеовітання від жінок діаспори до ювілею Незалежності України

У концерті візьмуть участь Анжеліка Рудницька, Поль Манондіз, гурти «Шпилясті кобзарі», «OT VINTA», «GG ГуляйГород», ЯРМАК, СКАЙ.

До свята долучаться Хмельницький театр ляльок «Дивень» з виставою для дітей та українські письменники Сашко Дерманський, Тетяна Череп-Пероганич, Артем Полежака, Дмитро Лазуткін, які виступлять у рамках проєкту «Територія Книги».

Протягом дня відбуватиметься виставка-ярмарок «Територія майстрів».

Читайте також: У Києві у День Незалежності на Марші захисників України очікується 30-50 тисяч учасників

Організатори запрошують усіх жителів прифронтової зони приєднуватися до великого свята і разом заспівати «Ти у мене єдина» 23 серпня у місті Сєвєродонецьк, на площі Перемоги. Початок концерту о 18:00. Вхід на всі заходи безплатний.

Телеверсію події можна буде побачити на YouTube-каналі «Територія А» та на українських телеканалах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-