Проєкт «Українська пісня» презентує найяскравіші хіти за 30 років Незалежності

Проєкт «Українська пісня» презентує найяскравіші хіти за 30 років Незалежності

Укрінформ
Національний проєкт «Ukrainian Song Project/Українська пісня» збере 14 серпня на «Арені Львів» найвідоміших артистів вітчизняної сцени, а також відкриє нові імена, які виступлять разом із зірками.

Про це Укрінформу повідомили організатори.

«Львів уже вп’яте перетвориться на столицю українського шоу-бізнесу – і цьогоріч на всю країну з міста Лева прозвучать найяскравіші україномовні хіти за 30 років нашої Незалежності», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, хедлайнерами «Української пісні-2021» стануть гурти «ВВ», «Скай» і «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», співачки Ірина Білик, Jamala та Анна Трінчер, співаки Melovin, Сергій Бабкін і Віктор Павлік, а також відкриття 2021 року - Wellboy.

Читайте також: До 30-річчя Незалежності на великих екранах покажуть найкраще українське кіно

Виступлять також десятеро фіналістів проєкту: Анця, JULINOZA, Semyokhina, ЛЕV, Bora, «GG Гуляй Город» (feat. Morphom), Sowa, «Cry неба», Маргарита Самойлова і Marlen. На «Арені Львів» буде оголошено ім’я переможця «Української пісні-2021», нагородою для якого стане продюсування та запис пісні на Foxxstudios, а також промо та менеджмент від «Української пісні» протягом року.

«Гасло цьогорічного проекту - «Українська пісня» - історія народжує майбутнє!». 14 серпня на «Арені Львів» прозвучать пісні, які не просто стали хітами, а на яких зростали та продовжують зростати цілі покоління. Так ми розповімо історію української музики за 30 років Незалежності України. А водночас відкриємо нові імена на нашій сцені, які вже незабаром з легкої руки «Української пісні» стануть відомими на всю країну», - зазначив співзасновник та генеральний продюсер проекту Тарас Курчик.

Читайте також: До 30-річчя Незалежності проведуть фестиваль «Ковчег Україна: 10 століть української музики»

Організатори обіцяють здивувати виглядом і масштабністю сцени. Цьогоріч вона нагадуватиме гігантського птаха у формі цифри V, що символізуватиме п’ятиріччя проєкту, і матиме рекордну кількість екранів, а також світлових та візуальних ефектів. Телеверсію ювілейного проєкту покаже канал «1+1» у п’ятницю, 27 серпня, о 22:15.

Матиме «Українська пісня 2021» і благодійну мету – привернути увагу суспільства та зібрати необхідні кошти для порятунку життя маленької львів’янки Вікторії Полюги, у якої діагностували рідкісне захворювання - СМА (спірально-м’язова атрофія) і яку може врятувати один укол, вартість якого становить 2,3 мільйона доларів.

Традиційно організатори Ukrainian Song Project забезпечать безкоштовний вхід учасникам і ветеранам війни на Сході України.

Читайте також: У центрі Києва перекриватимуть вулиці через репетицію параду

Проєкт відбувається за підтримки Українського культурного фонду, Львівської обласної ради та Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-