На концерті до Дня Незалежності виступлять 35 виконавців та музичних гуртів

На концерті до Дня Незалежності виступлять 35 виконавців та музичних гуртів

Укрінформ
На концерті до Дня Незалежності виступатимуть 35 артистів та колективів, серед них Ніна Матвієнко, Софія Ротару, Тарас Петриненко, Тіна Кароль, Руслана, Вєрка Сердючка, Kyiv Symphony Orchestra, Національний академічний ансамбль ім. Вірського та інші.

Перелік артистів, які візьмуть участь у святковому концерті до Дня Незалежності, що відбудеться 24 серпня на НСК Олімпійський, оприлюднений на сайті ukraine30.com/dnk/, передає Укрінформ.

Також серед артистів, які виступлять у шоу на НСК "Олімпійський", - Сергій Бабкін, Ірина Білик, Олег Винник, гурти "Воплі Відоплясова", "Брати Гадюкіни", Валентин Дитюк, Арсен Мірзоян.

Крім того, в шоу братимуть участь Наталія Могилевська, Людмила Монастирська, "Океан Ельзи", Віктор Павлік, Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Потап, Джамала, "Скай", "Скрябін", Христина Соловій, ТНМК, Brutto, Dorofeeva, Dzidzio, GO_A, Kazka, Monatik, Mozgi, Tayanna.

Читайте також: Гаслом святкування 30-річчя Незалежності буде «Ти у мене єдина»

Квитки на шоу коштують від 200 до 2,7 тис грн. Замовити їх можна на сайті https://kiev.karabas.com/ua/dnk30

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня на НСК "Олімпійський" пройде святкове шоу до Дня Незалежності України. Серед іншого організатори обіцяють світлове шоу та дрон-шоу. Трансляція концерту буде на всіх національних телеканалах, а також на екранах, які встановлять на Майдані Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-