У Дубно стартував козацький рок-фестиваль «Тарас Бульба»

У Дубно стартував козацький рок-фестиваль «Тарас Бульба»

Укрінформ
На Рівненщині розпочався козацький рок-фестиваль “Тарас Бульба”, він триватиме впродовж вихідних 17-18 липня в історичному місті Дубно.

Про це повідомляють на офіційному сайті Рівненської ОДА, передає Укрінформ.

“Відсьогодні на Рівненщині розпочався масштабний рок-фестиваль – «Тарас Бульба». Дійство триває в рамках відзначення 30-річчя незалежності України.” - зазначає заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.

Як повідомляють в ОДА, на стадіоні «Спартак» працюватиме декілька сцен – головна, альтернативна і літературна, діятимуть дитяча галявина, ярмарок майстрів та інші локації.

Також на території фестивалю розміститься і козацький курінь, в якому демонструватимуть побут та зброю козаків, читатимуть лекції з історії козацьких звичаїв та військової справи. У гостей фестивалю буде нагода навчитися стріляти з лука, пройти вишкіл та посмакувати козацькими стравами.

Читайте також: На Вінниччині стартував фестиваль-конкурс народного хорового співу імені Іжевського

Для шанувальників рок-музики з інших міст на території фестивального містечка буде організовано наметове містечко та паркінг.

Як повідомляється, рок-фестиваль «Тарас Бульба» вперше відбувся в Дубні у 1991 році й із того часу став найповажнішим фестивалем країни, який згуртовує навколо себе поціновувачів якісної музики та сприяє розвиткові української культури.

Фото: www.0362.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-