Мелодрама Балаяна «Ми є Ми поруч» виходить у прокат

Мелодрама Балаяна «Ми є Ми поруч» виходить у прокат

Відео
Укрінформ
Мелодрама "Ми є Ми поруч" від українського режисера Романа Балаяна 8 липня виходить в український кінопрокат.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно.  

"8 липня в український прокат виходить мелодрама "Ми є Ми поруч" від метра українського кінематографа Романа Балаяна. "Ми є Ми поруч" – перший фільм режисера після майже 12-річної творчої перерви, а також його перша українськомовна стрічка", - йдеться у повідомленні.

Стрічка розповідає про хірурга, який вирішує допомогти дивній дівчині, чиє минуле оповите таємницею. Ця зустріч перевертає їхні життя та наповнює обох глибокими почуттями. Вони стають сенсом одне для одного та готові боротися за своє щастя проти всього світу.

Головні ролі у стрічці виконали Ахтем Сеітаблаєв ("Додому") та Катерина Молчанова ("Гуцулка Ксеня", "Моя бабуся Фані Каплан").

Прем’єра фільму відбулася на Київському міжнародному кінофестивалі "Молодість" у 2020 році. Стрічка також представляла Україну в основному Міжнародному конкурсі Варшавського кінофестивалю 2020.

Роман Балаян – видатний український режисер вірменського походження, творець славнозвісних фільмів «Польоти уві сні та наяву», «Бірюк» та «Райські птахи», народний артист України, член Національної академії мистецтв України.

Читайте також: Вийшов тизер фільму «Зарваниця», який виходить у прокат 15 липня

У 2020 році митець отримав нагороду «Золотий Дюк» Одеського міжнародного кінофестивалю за внесок у кіномистецтво. Цього року на урочистій церемонії вручення V Національної кінопремії «Золота Дзиґа» Роману Балаяну вручать нагороду за внесок у розвиток українського кінематографа.

Фото: usfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-