Стартував міжнародний Odessa-June-Folk-Fest

Стартував міжнародний Odessa-June-Folk-Fest

Фото
Укрінформ
В Одесі відкрився Міжнародний фестиваль Odessa-June-Folk-Fest, у якому беруть участь виконавці та відомі фольклорні колективи з Одеської області, Одеси, Києва, Польщі та Норвегії.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Одеської ОДА.

“Одеська область – багатонаціональна, її населення – представники більше сотні різних культур. Це і лягло в ідею щорічного міжнародного фестивалю, під час якого представники різних національностей, народів, країн зможуть поділитися своєю культурою, традиціями, народними звичаями та рецептами. Наша спільна мета – створення необхідного простору для збереження культурної спадщини, різноманітності національних культур народів Одещини та підвищення туристичної та культурної привабливості регіону”, - зазначила заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Фабрикант.

В Одесі проходить міжнародний фольклорний фестиваль Odessa-June-Folk-Fest / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Як поінформували в ОДА, творчу програму розпочав запальний виступ академічного ансамблю української музики, пісні та танцю «Чайка» Одеської обласної філармонії. Фестиваль триватиме до 24 червня.

Читайте також: У Харкові День музики відзначили ходою та концертом на воді

В рамках фестивалю будуть представлені українська, болгарська, грузинська, грецька, польська, німецька, норвезька, азербайджанська, румунська, балканська та інші культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-