Фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2022 рік, цьогоріч обіцяють інший формат

Фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2022 рік, цьогоріч обіцяють інший формат

Укрінформ
У зв’язку з пандемією COVID-19 та карантинними обмеженнями Atlas Weekend перенесли на наступний рік, а цього року фестиваль відбудеться у новому форматі.

Як передає Укрінформ, таку інформацію оприлюднено в Інстаграмі на сторінці Atlas Weekend.

“Вже зараз ми розуміємо, що більшість західних артистів не матимуть змоги цього року прилетіти в Україну, у зв’язку із пандемією COVID-19 та різними карантинними обмеженнями у кожній із країн світу. Тому ми вимушені знову прийняти важке рішення і перенести фестиваль Atlas Weekend, у тому форматі та з тим лайнапом, який ми планували у цьому році, на 2022 рік”, - йдеться в повідомленні.

Водночас організатори поінформували, що у 2021 році фестиваль  відбудеться у новому форматі.

“Ми зберігаємо дати проведення у другий тиждень липня та локацію на ВДНГ, а також додаємо 1 безкоштовний день у понеділок. Зараз ми розробляємо план безпечної та атмосферної зустрічі, формуємо новий лайнап, ведемо перемовини з українськими та СНД артистами, плануємо територію та квиткові квоти з урахуванням карантинних вимог”, - зауважили організатори фестивалю.

Читайте також: Книжковий Арсенал перенесли на кінець червня

Зазначається, що всі квитки, придбані раніше, залишаються дійсними на нові дати Atlas Weekend у 2022 році. Також власники квитків можуть обміняти їх та відвідати фестиваль цього року, або ж повернути гроші. Деталі оголосять найближчим часом.

Як відомо, Atlas Weekend - один із найбільших музичних фестивалів України. Заснований у 2015 році, відбувається у Києві щороку в першій половині липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-