Фільм «Стрімголов» тепер можна подивитися онлайн

Фільм «Стрімголов» тепер можна подивитися онлайн

Укрінформ
Повнометражний фільм-дебют Марини Степанської «Стрімголов» вийшов онлайн.

Стрічку можна переглянути в онлайн-кінотеатрі Takflix.com, повідомили Укрінформу в компанії Takflix.

Як зазначається, фільм доступний в Україні, США, Канаді, Німеччині, Італії, Польщі, Румунії, Молдові, Казахстані українською мовою з англійськими, італійськими та румунськими субтитрами.

Читайте також: Кінопремія Довженка оголосила прийом заявок

«Стрімголов» – психологічна драма Марини Степанської. У центрі сюжету - історія зустрічі двох молодих людей - талановитого музиканта Антона, який два роки навчався у Швейцарії, а після лікування від алкогольної залежності повертається до Києва, і Каті, яка в пошуку кращого життя збирається полетіти до Німеччини. Долі героїв перевертає випадкова зустріч.

Головну роль виконала Даша Плахтій. За неї акторка отримала «Золота дзиґу» та приз на Міжнародному фестивалі авторського кіно в Рабаті, Марокко, за найкращу жіночу роль.

Оператором був австрієць Себастьян Талер — син відомого австрійського оператора Вольфганга Талера, що працював разом із Ульріхом Марією Зайдлем, Міхаелем Ганеке, Міхаелем Главоггером.

Читайте також: Стало відомо, коли вийде у прокат новий «Стартрек»

Стрічка «Стрімголов» отримала безліч нагород, зокрема, приз глядацьких симпатій на кінофестивалі Premiers Plans d'Angers у Франції, «Золота дзиґу» за музику та звук, приз за найкращий дебют та приз глядацьких симпатій на кінофестивалі Ceau, Cinema! Festival de Buzunar у Румунії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-