Вистави «Погані дороги» і «VIÑO» покажуть онлайн

Вистави «Погані дороги» і «VIÑO» покажуть онлайн

Афіша
Укрінформ
Київський театр драми і комедії на лівому березі Дніпра проведе онлайн-показ вистав «Погані дороги» та «VIÑO».

Про це Укрінформу повідомили у театрі.

«Карантин карантином, але бажання театру зустрітися зі своїми глядачами ніхто не відміняв. Ми подумали і вирішили провести #LeftBankTV - онлайн-покази вистав, які з аншлагами йдуть у театрі», - зазначили у театрі.

Зокрема, 13 квітня о 19.00 відбудеться онлайн-показ вистави VIÑO режисера Євгена Корняга (Білорусь), а 14 квітня о 19.00 - онлайн-показ вистави "Погані дороги" режисера Тамари Трунової.

Вистава «VIÑO» – це фізичний театр, вишукана і стильна вистава, історії якої розказані мовою тіла, ритму та музики, розповіли у театрі. У відеоверсії вистави задіяні актори Анастасія Пустовіт, Владислав Писаренко, Дмитро Соловйов, Катерина Савенкова, Лілія Яценко, Оксана Жданова, Костянтин Олексенко, Олександр Соколов, Олександр Піскунов, Марина Клімова, Антон Вахліовський.

Вистава «Погані дороги» - це шість історій про стосунки жінок та чоловіків, загострені і спотворені подіями, що відбуваються на Сході України, та про переломи, які ніколи не загояться. Постановка стала лауреатом премії «Київський рахунок» як краща вистава 2018 року, перемогла на II Всеукраїнському театральному фестивалі-премії «ГРА»-2019 в номінаціях "Найкраща драматична вистава", "Найкраще музичне рішення", "Найкраща режисерська робота".

Автор п'єси Наталія Ворожбит. У відеоверсії вистави задіяні актори Оксана Черкашина, Оксана Жданова, Анастасія Пустовіт, Марія Заніборщ, Вікторія Авдєєнко, Дмитро Олійник, Дмитро Соловйов, Володимир Кравчук, Леся Самаєва, Валерія Ходос, Акмал Гурєзов, Андрій Ісаєнко.

Читайте також: На зарплату харківським театрам виділили 23,5 мільйона

«Цими онлайн-показами ми стираємо кордони і обставини, які розділяють нас з глядачами», переконані у Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-