МКІП оголосило відбір кандидатів на президентську стипендію-2022 для молодих письменників і митців

МКІП оголосило відбір кандидатів на президентську стипендію-2022 для молодих письменників і митців

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує про початок відбору кандидатів на здобуття у 2022 році стипендій Президента України для молодих письменників і митців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП.

«Міністерство культури та інформаційної політики України відповідно до Указу Президента України «Про стипендії Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва» від 23 січня 2018 року № 13/2018 оголошує про початок відбору кандидатів на здобуття у 2022 році стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кабмін погодив призначення стипендій для молодих майстрів народного мистецтва

Зазначається, що документи на участь у відборі кандидатів приймаються з 1 квітня до 1 липня 2021 року.

Виплата стипендій провадиться МКІП щомісяця протягом року. Стипендії призначаються у розмірі одного прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Як повідомлялося, 7 квітня Кабінет Міністрів погодив указ Президента про призначення стипендій глави держави для молодих майстрів народного мистецтва на 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-