Netflix анонсував серіал від принца Гаррі й Меган Маркл

Netflix анонсував серіал від принца Гаррі й Меган Маркл

Укрінформ
Стрімінгова платформа Netflix анонсувала документальний серіал від організації Archewell Productions, яка була заснована британським принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

У Netflix заявили, що проєкт під назвою "Серце непереможених" (Heart of Invictus) розповість про те, як учасники спортивного заходу "Ігри непереможених" (Invictus Games) готуються до змагань, які відбудуться у 2022 році в Нідерландах.

Зазначається, що в "Іграх непереможених", які були засновані принцом Гаррі ще у 2014 році, колишні солдати з усього світу, які зазнали травм чи захворювань, змагаються у різних спортивних дисциплінах.

Режисером серіалу буде Орландо фон Айзіндель, а продюсером Джоанна Натасегара. Вони раніше разом працювали над фільмом «Білі шоломи», який отримав «Оскар» у 2017 році.

Принц Гаррі буде виконуватиме обов'язки виконавчого продюсера, а також з'являтиметься у самому серіалі.

Читайте також: Принц Гаррі знайшов роботу в Кремнієвій долині

Як повідомляв Укрінформ, у вересні минулого року принц Гаррі та його дружина Меган Маркл підписали багаторічний контракт із компанією Netflix.

Після того, як принц Гаррі й Меган Маркл 31 березня 2020 року офіційно склали з себе повноваження членів королівської родини, вони спочатку переїхали до Канади. Пізніше, зокрема, через «полювання» нав’язливих папараці, пара переїхала до Лос-Анджелеса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-