У Харкові після візиту правоохоронців скасували концерт «Жадана і Собак»

У Харкові після візиту правоохоронців скасували концерт «Жадана і Собак»

Укрінформ
У Харкові перед самим початком скасували виступ гурту "Жадан і Собаки", який мав відбутися ввечері 24 березня в артклубі "Корова".

Про це повідомляється на сторінці заходу у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Вибачаємось за перенесення концерту. Ми дуже хотіли заграти для вас сьогодні! Нову дату концерту оголосимо трохи згодом, коли буде зрозуміла подальша ситуація з карантинними обмеженнями. Всі придбані квитки будуть дійсні на нову дату", - написали організатори на сторінці заходу в Фейсбуці ввечері 24 березня.

При цьому, як пишуть у соціальних мережах харків'яни, артклуб "Корова" був заповнений, люди очікували на концерт півтори години, доки не оголосили, що його не буде.

Сергій Жадан повідомив зі сцени, що в клуб завітали "гості з правоохоронних органів".

"Нас попередили, якщо ми почнемо концерт, то його зірвуть відразу і відповідно власник закладу, організатори заходу будуть нести відповідальність. Ми цього не хочемо, не можемо допустити. З іншого боку - нам дуже незручно перед вами", - звернувся Жадан до людей у залі.

У відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області повідомили, що з власником закладу проведено профілактичну бесіду щодо карантинних обмежень.

Читайте також: Сергій Жадан вакцинувався від коронавірусу

"Враховуючи те, що Харків за епідеміологічним станом щодо розповсюдження коронавірусу опинився в помаранчевій зоні, поліція здійснила превентивну роботу з власником закладу, де мав відбутися захід зі значною кількістю людей. Відповідно до обмежень помаранчевої зони карантину, заборонено проведення масових культурних, розважальних заходів за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або наповненістю понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі", - заявили в поліції.

Від часу, коли Харківщина опинилася в "помаранчевій" зоні карантину здійснено 64 перевірки розважальних закладів та закладів харчування.

Як повідомлялося, Харківщина наразі перебуває в помаранчевій карантинній зоні. В обласному центрі катастрофічно не вистачає ліжок зі стаціонарними точками доступу до кисню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-