Український фільм «Атлантида» номінували на премію Satellite Awards

Український фільм «Атлантида» номінували на премію Satellite Awards

Укрінформ
Міжнародна академія преси (The International Press Academy – IPA) оголосила список номінантів 25-ї ювілейної премії Satellite Awards. До категорії "Найкращий міжнародний фільм" відібрано стрічку "Атлантида" режисера Валентина Васяновича.

Як передає Укрінформ, список номінантів оприлюднений на сайті Держкіно.

«Разом із українською стрічкою за нагороду в категорії "Найкращий міжнародний фільм" будуть змагатися ще 8 картин: "Ще по одній / Another Round" (Данія), "Туве / Tove" (Фінляндія), "Сонце / A Sun" (Тайвань), "Двоє / Two of Us" (Франція), "Джаллікату / Jallikattu" (Індія), "Мене тут більше немає / I’m No Longer Here" (Мексика), "Сестричка / My Little Sister" (Швейцарія) та "Ла Йорона / La Llorona" (Гватемала)», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, переможці 25-ї премії Satellite Awards стануть відомі 15 лютого 2021 року.

Читайте також: Два українські фільми увійшли в лонг-лист премії «Оскар»

Міжнародну академію преси було засновано 1996 року. Одним з головних напрямів її діяльності є відзначення нових робіт як відомих, так і незалежних кінематографістів, що надає їм доступ до найширшої аудиторії з усього світу. До складу IPA входять журналісти, що працюють у сфері індустрії розваг та висвітлюють здобутки в галузі кіно, телебачення, радіо та нових медіа. Із січня 1997 року члени ІРА щорічно вручають Satellite Awards.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-