Кличко випустив книжку своїх «афоризмів»

Кличко випустив книжку своїх «афоризмів»

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко видав ілюстровану книжку зі своїми відомими цитатами. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, книгу Кличко презентував у четвер.

"Нарешті сталося те, що я давно обіцяв, я таки видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами. Вона яскрава, весела, позитивна", - сказав Кличко.

До книги увійшли 14 ілюстрованих найвідоміших цитат Кличка.

Читайте також: Кличко готовий бульдозером знести секон-хенд біля Шулявки — заради мосту

"Ми видали цю книжку в такому цікавому форматі, смішному, маленькому, зручному. І до неї увійшли 14 найвідоміших моїх цитат, ілюстрованих, разом з обкладинками це буде вже 16. Це невеликий тираж, в основному - це подарунковий варіант. Частина книг буде продаватися, гроші від продажу підуть на благодійність, у фонд "Майбутній Київ". І я дуже радий, що така ілюстрована книжка буде піднімати настрій людям, тому що сьогодні нам в умовах пандемії потрібні позитивні емоції", - розповів Кличко.

За його словами, книга видана накладом 3 тисячі екземплярів. Автор зазначив, що книгу видав своїм коштом. Її згодом можна буде придбати онлайн.

"Зараз ми ведемо переговори, і є зацікавленість від видавництв також розповсюджувати цю книгу... Це перше видання, і ми не виключаємо що буде розширення, буде друга серія книги, тираж будемо збільшувати", - додав він.

Кличко також пообіцяв за нагоди подарувати свою книгу Президенту Володимиру Зеленському та п'ятому Президенту Петру Порошенку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-