Українська кіноакадемія оприлюднила новий склад правління та наглядової ради

Українська кіноакадемія оприлюднила новий склад правління та наглядової ради

Список
Укрінформ
Сформовано оновлений склад правління та наглядової ради Української кіноакадемії.

Про це повідомляється на сайті кіноакадемії, передає Укрінформ.

«Члени наглядової ради та правління Української кіноакадемії обиралися шляхом онлайн-голосування, яке проходило на сайті кіноакадемії з 8 до 22 жовтня. Кіноакадеміки обирали 12 членів правління та 2 змінних члени наглядової ради. За результатами голосування за кандидатів на членство у наглядовій раді найбільшу кількість голосів отримали Валентин Васянович та Сергій Тримбач», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, також було відібрано 12 членів до правління Української кіноакадемії. Ще три кандидатури було висунуто наглядовою радою. Так, до нового складу правління увійшли: Роман Бондарчук, Сергій Борденюк, Анастасія Буковська, Ірма Вітовська, Володимир Войтенко, Іванна Дядюра, Сергій Зленко, Денис Іванов, Пилип Іллєнко, Геннадій Кофман Андрій Різоль, Владислав Ряшин, Ігор Савиченко, Валерія Сочивець і Володимир Яценко.

Читайте також: Оголосили переможців премії «Кіноколо»

В кіноакадемії повідомили, що під час першого зібрання правління буде обрано голову та схвалено регламент V Національної кінопремії.

Члени правління та наглядової ради обираються 1 раз на два роки шляхом онлайн-голосування на сайті Української кіноакадемії. Прозорість голосування забезпечують аудитори Kreston GCG.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-