У резиденціях королеви Єлизавети II переведення годинників триває дві доби

У резиденціях королеви Єлизавети II переведення годинників триває дві доби

Фото
Укрінформ
У Великій Британії переведення годинників у всіх резиденціях королеви Єлизавети II займає понад 40 годин роботи спеціальної служби.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у департаменті королівської колекції, що займається охороною і обслуговуванням королівського майна.

Зокрема, як йдеться в повідомленні, з 24-го на 25 жовтня Велика Британія переведе годинники на годину назад, і для того, щоб зробити це у всіх резиденціях королеви Великої Британії Єлизавети II, спеціально службі знадобиться понад 40 колективних годин роботи.

Група з персоналу обслуговування працюватиме всі вихідні, щоб перевести старовинні механізми 450 годинників у Віндзорському замку, 600 годинників у Букінгемському палаці і ще 50 - у Палаці Холірудхауз.

Як зазначається, серед 1500 годинників у Королівській колекції присутні музичні годинники, астрономічний годинник, мініатюрні годинники і баштовий годинник.

Як повідомлялося, щорічно багато країн світу здійснюють в останню неділю жовтня переведення годинників на «зимовий час» (стрілки годинника – на одну годину назад).

Читайте також: Україна 25 жовтня переходить на зимовий час

Фото: rct.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-