На Суспільному запускають наукове шоу для дітей

На Суспільному запускають наукове шоу для дітей "Шо? Як?"

Фото
Укрінформ
На «UA: Першому» покажуть дитяче науково-популярне шоу «Шо? Як?», яке Суспільне виробляє у співпраці з Японією.

Про це повідомляється на сайті Суспільного.

Прем’єра шоу «Шо? Як?» відбудеться у неділю, 12 липня, о 8:15 в ефірі «UA: Першого». Канал показуватиме відразу по дві серії, з повтором щосуботи о 8:20.

Проєкт «Шо? Як?» реалізується у межах співпраці Суспільного мовлення з японським суспільним мовником NHK та агентством міжнародної співпраці Японії JICA.

За словами менеджера проєкту Олександри Малевич, програма «Шо? Як?» не про повчання, вона про те, що наука — це цікаво, адже вона про наше життя.

Читайте також: Навчання у школах Києва буде дистанційним до кінця карантину - Кличко

«У світ захопливої науки запрошують роботеса Юкі та її помічник, генетик і геронтолог Олександр Коляда. Разом вони пояснюватимуть із наукової точки зору природу різноманітних явищ, з якими ми стикаємося щодня, і підтверджуватимуть пояснення прикладами й практичними експериментами», - зазначається в повідомленні.

Як додали на Суспільному, діти із випусків програми дізнаються, зокрема, про те, звідки береться світло, як бачить змія, що можна побачити у космосі, що таке ГМО, а також побачать, як можна провести деякі експерименти в домашніх умовах.

Кожен випуск науково-популярного шоу буде присвячений новій темі. В шоу беруть участь діти, які цікавляться наукою, мають перші наукові здобутки, розробили власні винаходи чи переможці олімпіади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-