У США п’ятирічний хлопчик викрав мамине авто, щоб купити Lamborghini

У США п’ятирічний хлопчик викрав мамине авто, щоб купити Lamborghini

Відео
Укрінформ
Поліція заарештувала п’ятирічного хлопчика на шосе в Каліфорнії на заході США, який викрав сімейну автівку, щоб придбати італійський гоночний автомобіль Lamborghini з трьома доларами в кишені.

Про це пише французьке видання Le Parisien.

«Пристрасть до автомобілів не має вікових обмежень! Посперечавшись з матір'ю, яка відмовилася придбати престижний італійський спортивний автомобіль Lamborghini, 5-річний малюк викрав її авто, щоб здійснити мрію», - пише видання.

Малюк зі штату Юта, розшукав продавця в Каліфорнії, за тисячі кілометрів від свого будинку, і вирішив, попри свій скарб у розмірі 3-х доларів в кишені, взяти сімейний транспортний засіб, щоб оформити купівлю. Скориставшись неуважністю свого старшого брата, який заснув, шанувальник авто класу люкс зумів зняти з гачка ключі від сімейного позашляховика і непоміченим вирушити у мандрівку.

Читайте також: COVID-19: Lamborghini почала шити медичні маски

Поліція помітивши авто, яке рухалося дивною траєкторією, розпочала переслідування. Здивуванню правоохоронців не було меж, коли вони виявили за кермом позашляховика малюка. Відео пригоди учасники переслідування виклали в Інтернеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-