На Docudays UA сьогодні — французький серіал та лекції щодо проблем підлітків

На Docudays UA сьогодні — французький серіал та лекції щодо проблем підлітків

Укрінформ
Сімнадцятий Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA покаже 3 травня 9 та 10 серії фільму «Село» Клер Сімон.

Про це повідомляє пресслужба Docudays UA у Facebook.

«У Ретроспективі Клер Сімон - 9-й епізод серіалу «Село» о 20:00, а 10-й епізод - о 21:30. На сайті на DOCU/SPACE обидві серії будуть доступні з 3 травня 23:00 по 5 травня 23:00», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, події серіалу розгортаються навколо команди кінофестивалю у французькому селі Люсса, де тісно переплітаються виноробство та документалістика.

Також заплановано: о 14:30 у програмі RIGHTS NOW! Онлайн-лекцію «Як навчати без дискримінації?». Йтиметься про те, з чого починати розмови про дискримінацію з підлітками і якими методами послуговуватись.

Читайте також: Кінофестиваль Docudays UA назвав переможців

О 17:00 в Docu/Class – панельна дискусія щодо змін у фестивальній політиці. Про питання, які спровокував усесвітній форс-мажор, говоритимуть програмери і організатори міжнародних кінофестивалів.

О 18:30 у RIGHTS NOW! Розмова «Чому дітям і дорослим потрібна сексуальна освіта?». Йтиметься про те, що таке сексосвіта з огляду на досвід західних країн, як говорити з дитиною про секс залежно від її віку, що треба знати, перш ніж почати статеве життя та про культуру згоди.

Docudays UA на цьому не завершується. Більшість стрічок фестивальної програми можна переглянути на DOCU/SPACE до 10 травня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-