Борис Джонсон назвав сина на честь лікарів, які врятували його від COVID-19

Борис Джонсон назвав сина на честь лікарів, які врятували його від COVID-19

Укрінформ
Голова уряду Британії Борис Джонсон та його наречена Керрі Саймондс назвали навонародженого сина Вілфредом Лоурі Ніколасом Джонсоном, причому ім'я Ніколас було вибрано на честь двох лікарів, які лікували очільника британського уряду.

Про це повідомляє Sky News.

"Керрі Саймондс та Борис Джонсон назвали свого новонародженого сина Вільфредом Лоурі Ніколасом Джонсоном - ім'я Ніколас, обрали на вшанування двох лікарів, які врятували життя прем'єр-міністра", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, лікарі, на честь яких дали одне з імен малюку, це доктор Нік Прайс та доктор Ніка Харт, які боролися за життя Джонсона, коли він був у реанімаційному відділенні з коронавірусною хворобою минулого місяця.

Наречена Джонсона розповіла також, що дитину назвали на честь дідуся прем'єр-міністра Вілфреда та її дідуся Лоурі.

Читайте також: Зеленський привітав Джонсона з народженням сина

Вілфред Джонсон з'явився на світ вранці 29 квітня, незабаром після повернення прем'єра до офісу після одужання від COVID-19.

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона виписали з лікарні після інтенсивної терапії через COVID-19. Джонсон лікувався від коронавірусу в лікарні Святого Томаса в Лондоні. У відділення інтенсивної терапії він потрапив увечері 5 квітня, через загострення коронавірусної хвороби.

У світі з початку пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксували 3 млн 425 тисячі 496 інфікованих, з них 240 450 пацієнтів померли, а 1 млн 93 тисячі 772 одужали.

фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-