Гурт Go_A за можливості уникатиме спілкування з журналістами РФ на Євробаченні

Гурт Go_A за можливості уникатиме спілкування з журналістами РФ на Євробаченні

Укрінформ
Учасники українського гурту Go_A за можливості уникатимуть спілкування з російськими журналістами на Євробаченні-2020 у Роттердамі.

Про це сказала солістка гурту Go_A Катерина Павленко під час пресконференції у вівторок, 25 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо цього спілкування неможливо буде уникнути, то ми до нього готові. Але якщо у нас буде можливість, то ми не будемо цього робити", - заявила Павленко.

Водночас голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія зазначив, що організатори Євробачення самі організовують спілкування преси з учасниками. За його словами, вони знають, що відбувається між Україною і Росією, і тому будуть уникати спілкування між двома країнами.

"Там все доволі жорстко прописано… Насправді там організатори Євробачення дуже пильно регламентують будь-яке спілкування з пресою, пресконференції призначають, і вони дуже просять, прописують не робити зайвих кроків", - сказав він.

Читайте також: Гурт Go_A не планує випускати англомовну версію пісні "Соловей"

Як повідомлялося, у фіналі нацвідбору на Євробачення-2020 переміг гурт Gо-A з піснею "Соловей". Учасники гурту поєднують електронну музику з автентичним вокалом.

Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 та 16 травня 2020 року в Роттердамі, Нідерланди. Представник від України виступатиме у першому півфіналі, 12 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-