Наші Котики, Євробачення та кіно для пенсіонерів: вихідні 7-9 лютого

Наші Котики, Євробачення та кіно для пенсіонерів: вихідні 7-9 лютого

Афіша
Укрінформ
Вже змерзли? Пропонуємо Вам найгарячіші події цих вихідних!

Фестиваль-квест "Таємниці Піднебесної"

Що цікавого: Світлове шоу «Шовковий шлях» та шоу ілюзій. Китайська чайна церемонія. Виставка картин художниці Чи Шаотін. Розклад подій.

Коли: 24 січня - 16 лютого

Де: Арт-простір SAMSKARA (Львівська площа, 8а)

Скільки: 100 - 500 грн

Більше інформації: Facebook

Наші Котики: Спецпоказ і зустріч з творчою групою

Що цікавого: Запрошуємо на спеціальний показ і зустріч з творчою групою фільму Наші Котики  – неполіткоректної патріотичної комедії (саме так визначили жанр кінострічки її автори).

Події відбуваються у 2014-му, у розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід.На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден з них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтується. Втім саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога…

Коли: 7 лютого 19:30

Де: Кінотеатр ЛІРА (вул. Велика Житомирська, 40)

Скільки: 60 грн

Більше інформації: Facebook

По той бік ефіру. Екскурсія на Суспільному радіо

Що цікавого: Як працює радіо? Яка його роль у вирі світових подій та історії нашої держави? Як розвивається радіожурналістика й радіовиробництво в Україні сьогодні? Дізнайтеся більше за лаштунками Суспільного радіо, звідки виходять в ефір всеукраїнські радіоканали UA: Українське радіо, UA: Радіо Культура та UA: Радіо Промінь.

Коли: 7 лютого 10:00-17:00

Де: UA: Українське радіо (вул. Хрещатик, 26)

Скільки: 80-150 грн. Реєстрація

Більше інформації: Facebook

Виставка костюмів «Магія кіно»

Що цікавого: Особливістю заходу є презентація унікальних костюмів, що створювалися спеціально для відомих українських серіалів, фільмів та шоу. Серед експонатів виставки глядачі побачать костюми зі зйомок історичного екшену «Захар Беркут», лав-сторі «Віддана», серіалу «Кріпосна», виступів вистави «Викрадена Принцеса» та 5D-шоу «Winterra. Легенда казкового краю», а також унікальні образи з капсульної колекції MAVKA.

Коли: 18 січня - 13 лютого

Де: ВДНГ (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 90 грн

Більше інформації: Facebook

Показ фільмів для пенсіонерів за віком у кінотеатрі «Жовтень»

Що цікавого: У рамках проекту “Насичене життя” благодійний фонд Let’s Help організовує активності для пенсіонерів за віком - безкоштовні благодійні кіносеанси для літніх людей за наявності пенсійного посвідчення. У кінопоказах транслюються нові фільми з усього світу.

Коли: 7 лютого 10:00

Де: Кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Рейв в Аеропорту

Що цікавого: 8 лютого в Києві відбудеться найважливіша драмнбейс подія останніх п'ятнадцяти років, тому що один з найбільш значущих музикантів планети повертається після свого залишення сцени в 2004 році. Всі ці роки ми мріяли привезти його в Україну і нарешті зможемо це зробити, тому що Kemal вирішив повернутися. Танцювати під улюблену музику поруч зі злітною смугою - це найкраще, що може з нами статися на початку 2020 року!

Коли: 8 лютого 22:00-06:00

Де: вул. Медова, 2, аеропорт “Київ", термінал D

Скільки: 499 грн - 699 грн

Більше інформації: Facebook

Національний відбір на Євробачення 2020

Що цікавого: Телеканали СТБ і UA: Суспільне мовлення оголошують старт Національного відбору на Євробачення-2020. Приходь, щоб опинитися в самому центрі масштабного конкурсу, про яку говорить вся країна. Ти побачиш те, що зазвичай залишається за телевізійним кадром. Відчуєш неймовірну енергетику залу і емоції учасників. Ми разом виберемо артиста, гідно представить Україну на Євробаченні-2020 на місті Роттердам, Нідерланди. Ведучий прямих ефірів Національного відбору - Сергій Притула.

Коли: 8 лютого 18:00-22:00

Де: Палац Культури КПІ (проспект Перемоги, 37)

Скільки: 320+ грн

Більше інформації: Facebook

Всі. Свої. Великий Зимовий Розпродаж

Що цікавого: 8 та 9 лютого ціни на одяг, взуття і аксесуари з осінніх та зимових колекцій впадуть, як перший сніг! На нашому першому в цьому році сейлі ви зможете придбати речі від найкращих українських брендів зі знижками 20–70%. Приходьте за давно омріяним за омріяною ціною!

Коли: 8 - 9 лютого

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Опера під зоряним небом. Нова Історія

Що цікавого: Мистецький проект ARTSpace Київського Планетарію презентує повнокупольне шоу "Опера під зоряним небом. Нова Історія". Нові голоси, сучасні повнокупольні проекції 360, музика видатних композиторів та святкова атмосфера з келихами шампанського!

Коли: 8 лютого 19:30

Де: Київський планетарій (вул. Велика Васильківська, 57/3)

Скільки: 250+ грн

Більше інформації: Facebook

Маркет вінтажу та антикваріату "Київська Старовина"

Що цікавого: Маркет вінтажу та антикваріату “Київська старовина” – виставка-ярмарок, на якій будуть представлені унікальні вінтажні та антикварні речі XVIII-XX століть. 25 учасників маркету – київські вінтажні та антикварні салони покажуть власні колекції, які були з любов’ю зібрані та ретельно відреставровані. Кожен відвідувач маркету зможе відчути атмосферу різних епох через неповторні речі і вироби, за кожним з яких стоїть історія.

Коли: 8 - 9 лютого

Де: Музей історії міста Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Чемпіонат світу з професійного боксу WBA

Що цікавого: Артем Далакян 32-річний Чемпіон Світу за версіями WBA, що представляє промоутерську компанію ”Union Boxing Promotions”. Артем  - претендент на абсолютне первенство у своєму дивізіоні за версією WBC, IBF та WBO. Чи зможе латиноамериканський боксер з Венесуели - Josber Perez на прізвисько «Лавина», котрий знаходиться в ТОР кращих боксерів Всесвітньої боксерської асоціації WBA зазіхнути на Чемпіонський титул?

Коли: 8 лютого 17:00

Де: Конгресно-виставковий центр "Парковий" (Паркова дорога, 16a)

Скільки: 600-1810 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт 5'nizza

Що цікавого: Кожен концерт, мов зустріч зі старими друзями. Два голоси, одна гітара і пісні, що знаєш дослівно. Фірмовий речитатив, впізнаваний вокал, світла музика та неперевершена лірика про нас з вами та пошук глибинного сенсу. Пісні, що пройшли перевірку часом та які співали колись у дворах, а зараз на них записують сотні каверів на YouTube.

Коли: 9 березня 19:00

Де: ATLAS (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 600-1850 грн

Більше інформації: Facebook

Відкриття виставки номінантів Премії PinchukArtCentre 2020

Що цікавого: Виставка 20 номінантів Премії PinchukArtCentre 2020. Шорт-лист був вибраний з більш, ніж 1100 заявок, отриманих від молодих українських художників з усіх регіонів України. Художні підходи номінантів дуже відмінні між собою, проте, вони відображають спосіб мислення пост-майданної генерації в українському мистецтві. Багатьох з них об’єднують активні рефлексії про соціальну проблематику та критика архаїчних владних структур.

Коли: 9 лютого 12:00

Де: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-