Трамп “натвіттував” за день понад 120 дописів і побив власний рекорд

Трамп “натвіттував” за день понад 120 дописів і побив власний рекорд

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп побив власний рекорд з написання повідомлень у Twitter за добу, створивши 123 дописи.

Це сталося у четвер, 12 грудня, коли комітет Палати представників з питань судової влади Конгресу США проводили слухання у справі про його імпічмент, повідомляє The Hill.

“Президент Трамп у четвер встановив особистий рекорд з використання Twitter за один день після вступу на посаду, вибухнувши понад 120 твітами та ретвітами за 24 години”, - йдеться у повідомленні.

Попередній рекорд Трампа — 105 твітів.

Як зазначається, більшість дописів Трампа з'явилися зранку, коли він робив десятки репостів повідомлень депутатів-республіканців, “атакуючи” слухання комітету Палати представників з питань судової влади. Твіти Трампа протягом усього дня починалися і закінчувались критикою демократів, які проводять розслідування про його імпічмент.

Комітет витратив понад 14 годин на обговорення двох статей про імпічмент проти Трампа.

Крім того, одним з “найпомітніших” твітів глави Білого дому була реакція на те, що 16-річну екоактивістку Грету Тунберг журнал Time назвав "Людиною року". У своєму твіті Трамп висміяв школярку.

Читайте також: Трамп назвав безглуздим визнання Грети Тунберг людиною року

Серед інших тем також були й торговельна угода з Китаєм, і привітання прем’єр-міністра Британії Бориса Джонсона з перемогою на виборах, і участь Трампа на саміті у Білому домі на підтримку питання оплати відпустки, взятої за сімейними обставинами, та реформи догляду за дітьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-