П’ятьох левів із бердянського зоопарку

П’ятьох левів із бердянського зоопарку "переселять" до Африки

Укрінформ
П’ятьох левів, що перебували у бердянському зоопарку "Сафарі", у понеділок, 9 грудня, відправлять у притулок для хижаків Love Lions Alive, що у Південній Африці.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Міністерства енергетики та захисту довкілля.

"9 грудня у "Борисполі" в терміналі Cargo відбудеться відправлення левів з бердянського зоопарку "Сафарі" в притулок для хижаків Love Lions Alive, що у Південній Африці. Після тривалих очікувань усіх необхідних документів, п’ять левів (4 самиці та 1 самець) нарешті відправляться до заповіднику", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, власники бердянського зоопарку звернулись до Благодійного фонду "Міжнародна організація Лоренса Ентоні", яка займається порятунком диких тварин з цирків та приватних зоопарків, з проханням передати тварин до Африки.

Читайте також: Київський зоопарк випустив на волю молодого зубра

П'ятірка левенят народилась у Бердянському зоопарку близько 1,5 року тому. Передати тварин до ПАР вирішили у червні 2019 року. Через численні епідемії та браконьєрів котячих у Південній Африці поменшало настільки, що волонтери змушені звертатися до зоопарків Європи з проханням допомогти відновити популяцію тварин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-