Андре Тан уперше показав свою колекцію на Тижні моди у Парижі

Андре Тан уперше показав свою колекцію на Тижні моди у Парижі

Фото
Укрінформ
Український дизайнер Андре Тан уперше презентував свою колекцію одягу на сезон весна-літо 2020 на Тижні моди у Парижі.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Ми це зробили, ми показали в Парижі свою колекцію. Святкову, жіночну, богемну - таку, як я й задумував, коли був ще підлітком", - розповів модельєр.

Показ колекції Atelier-Andre Tan мав назву "Північ у Парижі" і проходив у Культурно-інформаційному центрі при Посольстві України.

Читайте також: Висока талія, декольте і ніяких «чохлів для танків» – поради Андре Тана для Plus size

Моделі колекції виконані у золотих, мідних, срібних і вохристих кольорах. У колекції здебільшого використані прозорі тканини: муслін, органза та шовк, доповнені розкішними кольє, створеними спеціально для цієї колекції ювелірною дизайнеркою Оленою Яструб.

"Ключовими моментами колекції є жіночність, помірна сексуальність і життєствердні кольори. Такі вбрання змушують подумки уявити себе в заявлених образах і пережити нову історію, незалежно від того, хто ви: топмодель, перша леді, редактор моди або східна принцеса", - зазначив Андре Тан.

Показ колекції Atelier-Andre Tan в Парижі / Фото надані пресслужбою Андре Тана

Підтримати дизайнера приїхало чимало українських зірок, серед яких телеведуча Леся Нікітюк, співачка Оля Полякова, шоумен Юрій Горбунов із дружиною телеведучою Катериною Осадчою, посол України у Франції Олег Шамшур та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-