Висока талія, декольте і ніяких «чохлів для танків» – поради Андре Тана для Plus size

Висока талія, декольте і ніяких «чохлів для танків» – поради Андре Тана для Plus size

Укрінформ
Актуальні дизайнерські поради для дівчат Plus size

Український дизайнер Андре Тан, який першим вивів на вітчизняний подіум моделей Plus size, презентував для пишних і розкішних нову колекцію.

Цієї зими він пропонує їм обирати сміливі силуети та яскраві кольори. Всі жінки красиві, переконаний Андре, просто у когось цієї краси буває на кілька розмірів більше. Він дав кілька порад як виглядати прекрасно і завжди почуватися розкішною королевою.      

«Завдання нашої лінії Plus size – переконати дівчат із розкішними формами, що вони можуть носити гарний одяг, котрий буде підкреслювати їхню красу, а не ховатиме її за звичними «чохлами для танків».

Якщо у вас є невеличкий животик, але ви маєте шикарні ноги, то й покажіть їх! Маєте шикарний бюст – обирайте сміливе декольте! Робіть у одязі акцент на привабливі частини своєї фігури, – розповів дизайнер, який категорично проти того, щоб дівчата, через комплекси, ховали свою красу під балахонами, тим самим, роблячи себе ще більшими.

Звичайно, Андре визнає, що для кожного типу фігури є свої нюанси, але завжди за допомогою крою та принтів можливо візуально скорегувати свою фігуру: десь розширити, десь витончити.

«Наприклад, зараз у тренді клітинка, але розкішним красуням варто пам'ятати, що їм можна лише дрібнесеньку, бо крупна клітина завжди розширює силует. Тож, краще зверніть увагу на смугу, яка витягує та робить фігуру стрункішою», – повідав він.

Андре Тан переконаний, що пишним красуням будуть личити різноманітні сукні, бо, в першу чергу, вони створені для того, щоб підкреслити жіночність і красу. Тому він радить не боятися яскравих кольорів і принтів та експериментувати з кроєм і фактурою.

«Але намагайтеся уникати суконь-трапецій, бо вони візуально зменшують плечі, але суттєво додають об’єму в стегнах», – застеріг маестро.

Андре Тан радить також обирати спідниці та брюки с завищеною талією, адже вони, на його переконання, не лише гарно підкреслюють фігуру, а й, насправді, є найсексуальнішим штрихом жіночого гардеробу.

«Зібрані під грудьми сукні й блузи – завжди вдало підкреслюють зону декольте, а якщо модель вільного крою, завжди можна використати пояс», – говорить він.

Головне, на думку дизайнера, – це любити себе і своє тіло та не соромитися використовувати яскраву кольорову гаму: «Так, чорний колір, справді, візуально «худить», аде світ на ньому не зійшовся! У цьому сезоні в тренді колір Саргасове море і всі відтінки синього. Гармонійно буде виглядати образ, в якому присутні світлі відтінки зверху, а більш темні – знизу.

Червоний, сірий, чорний, білий, денім, клітинка і горох – експериментуйте з образами і ви точно не залишитеся непоміченими!».

Любов Базів. Київ
Фото прес-служби Андре Тана

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-