У Франкфурті поліція затримала

У Франкфурті поліція затримала "людину-павука" за незаконне підкорення хмарочоса

Укрінформ
Французький скелелаз-екстремал Ален Роберт незаконно «підкорив» хмарочос у Франкфурті-на-Майні, за що був затриманий, але згодом його відпустили.

Про це повідомляє місцеве видання Hessenschau.

«В принципі, все як завжди з Аленом Робертом: занадто довгим перебування у поліції Франкфурта не було, наразі артист альпінізму знову на свободі», - йдеться у повідомленні.

У суботу вранці Роберт, як завжди без страховки, піднявся на 153-метровий хмарочос Skyper у Франкфуртському фінансовому кварталі. Перехожі та поліція могли лише напружено спостерігати за тим, як 57-річний скелелаз за 20 хвилин підкорив будівлю.

Читайте також: Відомий французький скелелаз підкорив 230-метровий хмарочос в Лондоні

«Сходження» почалося о 9:40, завершилося о 10:25. Утім, роздавати автографи французу не довелося: біля підніжжя вежі поліція Франкфурта та пожежна служба взяли його під варту через регулярні правопорушення, уточнює видання.

Французького «людину-павука» тимчасово затримували в багатьох містах світу, зокрема, в малайзійській столиці Куала-Лумпур - три рази між 1997 і 2009 роками. У січні 2019 року він був заарештований в передмісті Маніли, Філіппіни, після того, як піднявся на 217-метрову будівлю.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-