Держкіно починає другий етап 12-го конкурсного відбору кінопроєктів

Держкіно починає другий етап 12-го конкурсного відбору кінопроєктів

Укрінформ
Другий етап Дванадцятого конкурсного відбору кінопроєктів Держкіно розпочався 23 вересня у столичному кінотеатрі “Жовтень”.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Попри політичне перезавантаження в нашій державі, конкурси Держкіно проводяться за планом. І цей конкурс не виняток. Я сподіваюсь, що все буде добре, незважаючи на дискусію про ефективність кінопроєктів. Як на мене, ефективність може бути тільки одна — кіно мають люди дивитися, воно має збуджувати, надихати і завдяки більшій кількості глядачів розвиватися”, - сказав перед початком конкурсу виконувач обов’язків голови Держкіно Сергій Неретін.

Другий етап конкурсу розпочато з презентації проєктів за напрямом “Неігрові фільми тематичні «Про героїв, які брали участь у захисті України»” (для широкої глядацької аудиторії). Також на 23 вересня заплановано презентації проєктів за напрямами “Анімаційні повнометражні фільми” та “Неігрові фільми спільного виробництва”.

Читайте також: Закон про cash rebate піде на користь українському кіно та економіці — Бородянський

На 24 вересня заплановано презентації проєктів за напрямом “Анімаційні короткометражні фільми”. З 25-го по 27 вересня на розсуд членів експертної комісії, членів Ради та представників Держкіно будуть представлені проєкти за напрямом “Неігрові фільми національні”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-