Керівництво палацу

Керівництво палацу "Україна" радиться з СБУ про виступи російських артистів

Укрінформ
Керівництво Національного палацу мистецтв "Україна" постійно радиться з СБУ щодо можливих виступів російських артистів на його сцені.

Про це поінформував генеральний директор ДП "Національний палац мистецтв "Україна"" Роман Недзельський на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми віддавали заявку СБУ, де моніторили, чи люди є в списку "Миротворця", чи перетинали кордон, який є нелегальним на території України, чи виступали в зоні бойових дій”, - сказав він.

Недзельський додав, що палац "Україна” спеціально підвищував ціну на оренду залу російським артистам.

Також він наголосив, що палац "Україна” не є тією інстанцією, яка може забороняти артистам в'їжджати в Україну. "Для цього у нас є прикордонна служба, митна служба, відділ статистики і відділ міграції, які ці питання відслідковують. Ми тільки даємо заявку...” - сказав Недзельський.

Читайте також: Концерту Повалій в палаці "Україна" не буде - Недзельський

Він зазначив, що проводити гастролі в Росії — це моральна відповідальність кожного з артистів. “Якщо вони хочуть працювати в палаці "Україна”, а в цей же час працюють в Кремлівському палаці, дякують Путіну і вітають російську армію з Днем перемоги, це є питання моралі”, - додав Недзельський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-