Син Зеленського пішов у перший клас

Син Зеленського пішов у перший клас

Укрінформ
Син Президента Володимира Зеленського Кирило пішов до школи у перший клас.

Про це повідомила дружина Президента Олена Зеленська на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні ранок для нашої сім’ї особливий. Букварик, зошити, олівці. Наче нічого не забули... Ой, яблуко! Наш син Кирил тепер першокласник. Сьогодні він уперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку й однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще – бешкетуватиме, поїде в перші подорожі без батьків, загартовуватиме характер і ставатиме відповідальним", - написала перша леді.

Вона впевнена, що син президентського подружжя не лише засвоюватиме шкільну програму, а й вчитиметься жити в країні змін.

"Наші діти – покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження та безглузде завчання", - додала вона.

Читайте також: В Україні сьогодні - День знань, перший дзвоник пролунає для 400 тисяч першачків

Зеленська сподівається, що діти полюблять школу, вчитимуться охоче, а потім оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для нашої країни.

"Ми хочемо пишатися нашими дітьми – і Сашею, і Кирилом. І знаємо, що школа закладе основи їхнього дорослого життя. І майбутнього України", - підкреслила дружина Президента.

Як відомо, президентське подружжя Володимир та Олена Зеленські мають двох дітей — старшу доньку Олександру та молодшого сина Кирила.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-