Канадським школярам заборонили мобільні телефони

Канадським школярам заборонили мобільні телефони

Укрінформ
У школах найбільш населеної канадської провінції Онтаріо цього навчального року заборонять використання мобільних телефонів.

Про це оголосив міністр освіти Онтаріо Стівен Лече, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У школі учні повинні концентруватися на навчанні, а не соціальних мережах. Тому ми забороняємо використання телефонів та інших особистих мобільних пристроїв у класних кімнатах, водночас впевнюючись у доступності технологій для допомоги учням в досягненні успіху в цифровій економіці”, - сказав Лече.

У міносвіти уточнили, що заборона не поширюватиметься на використання мобільних пристроїв для медичних цілей, для підтримки навчання дітей із спеціальними потребами й виконання навчальних завдань за вказівкою вчителя.

Читайте також: Новий флагман Huawei не матиме додатків Google через заборону США

Навчальний рік у Онтаріо починається у вересні, заборона набуде чинності в листопаді, аби дати школам час на її запровадження.

Зазначимо, що запровадження заборони на використання мобільних телефонів у школах було однією із передвиборних обіцянок Прогресивної консервативної партії Онтаріо, яка прийшла до влади у провінції минулого року. Деякі школи ще раніше запровадили подібні обмеження, але рішення провінційного уряду робить їх обов’язковим для усіх шкіл Онтаріо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-