Засновник Alibaba: 12-годинний робочий тиждень може стати реальністю

Засновник Alibaba: 12-годинний робочий тиждень може стати реальністю

Укрінформ
Засновник Alibaba Group Holding Ltd Джек Ма заявив, що завдяки технологічним досягненням і реформам системи освіти люди у майбутньому зможуть працювати лише три дні на тиждень по чотири години на добу.

Про це повідомляє The Economic Times.

"Джек Ма зазначив, що в майбутньому, враховуючи технологічні досягнення та завдяки реформуванню системи освіти, нормою може стати 12-годинний робочий тиждень. Тобто люди працюватимуть три дні в тиждень по 4 години», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, також Ма підкреслив, що нинішня система освіти застаріла. За його словами, вона змодельована для промислового періоду. Засновник Alibaba передбачає день, коли машини зможуть перехитрити людей в пам'яті і навичках. Відтак, на думку бізнесмена, система освіти у майбутньому має допомогти людям стати більш креативними.

Читайте також: Засновник Alibaba відмовив США у створенні мільйона робочих місць

Більше того, головний виконавчий директор Tesla Ілон Маск, який виступав із Ма на одній сцені, погодився з його словами. Користуючись нагодою, він також прорекламував свій проєкт Neuralink, який намагається об'єднати людський мозок зі штучним інтелектом.

Як повідомлялося, німецька промисловість почала перехід на неповний робочий день.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-