alyona alyona стала претенденткою на міжнародну премію Anchor

alyona alyona стала претенденткою на міжнародну премію Anchor

Укрінформ
Українську реперку alyona alyona номінували на міжнародну музичну премію Anchor.

Про це повідомляє сайт премії.

"Хіп-хоп як сила природи: Альона Савраненко, псевдонім alyona alyona, читає реп рідною мовою  - українською. І те, як її слова течуть, шиплять, котяться, вибиваються і мчать? Одним словом: вау. alyona alyona вже є взірцем  в Україні", - йдеться в описі на сайті.

Зазначається, що alyona alyona обходиться без помпезності. У своїх піснях вона розповідає про образи жінок, що перебувають поза звичайними кліше про красу ("Рибки"). Вона поп-артистка, яка працюючи в супермаркеті і продавчинею косметики, перш ніж стати викладачем і вивчати психологію.

Як пише Громадське, ANCHOR («Якір») — міжнародна музична премія, яку вручають найбільш перспективним молодим талантам. Від 2016 року нагородження відбуваються щороку в вересні під час міжнародного фестивалю Репербан (Reeperbahn Festival) у Гамбурзі, Німеччина. Шістьох номінантів з різних країн світу обирає рада музичних фахівців, а переможця визначає журі.

Читайте також: Alyona Alyona виступила на фестивалі Sziget

Як повідомляв Укрінформ, The New York Times вніс українську реперку в топ-15 артистів з Європи, на яких варто звернути увагу.

Фото: anchor-award.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-